Ημερολόγιο

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Χαιρετισμούς από ένα παλαιό μέλος του ΔΣ

Ηταν μεγάλη η χαρά μου να παρευρεθώ στη συνέλευση του Ιουνίου. Η παρουσίαση, τα θέματα, το ενδιαφέρον των γονέων και οι εύστοχες παρατηρήσεις και ερωτήσεις έδωσαν ζωντάνια και ενδιαφέρον στη συζήτηση, πράγμα που μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν είχε συμβεί στις αντίστοιχες συνελεύσεις προηγουμένων ετών.
Τα θέματα που χειρίστηκε ο σύλλογος μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά είναι πολύ σημαντικά αν λάβουμε υπ' όψη και την σημερινή συγκυρία.
Από την μία μεριά ζηλεψα που δεν συμμετέχω πλέον στο ΔΣ, αλλά πάλι χάρηκα που πέρυσι είχα λάβει την σωστή απόφαση να παραιτηθώ ώστε να αναλάβουν νεώτεροι γονείς και κατά πολύ αποτελεσματικώτεροι στη διαχείριση των υποθέσεων του συλλόγου μας.
Τώρα αυτό που μένει είναι να διαδοθεί όσο περισσότερο γίνεται η ιδέα της εθελοντικής προσφοράς όποιων γονέων μπορούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται, με προσωπικό χρόνο , ιδέες, πόρους και μέσα ώστε να διατηρηθεί και να βελτιωθεί το επίπεδο αυτού του σχολείου.
Φοβάμαι ότι για αρκετό καιρό από τώρα και μετά, τα περιθώρια διεκδικήσεων του συλλόγου από τρίτους θα στενέψουν πολύ. Επομένως η αξιοπρεπής διαβίωση των παιδιών μας στο σχολείο περνάει σε μεγάλο βαθμό και από τα δικά μας χέρια.
Πάντως ας έχουμε κατανόηση για αυτούς που δεν μπορούν να συμμετέχουν ενεργά (σε αυτούς περιλαμβάνω και τον εαυτό μου), και ας μένουν στην εφεδρεία μέχρι να έρθει η κατάλληλη ευκαιρία.

Φιλικά
Μιχάλης Σεϊτανίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.