Ημερολόγιο

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη έκθεση Βιβλίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνουν και φέτος πενθήμερη χριστουγεννιάτικη έκθεση βιβλίου σε χώρο του σχολείου. Θα περιλαμβάνει πλούσια συλλογή βιβλίων για κάθε ηλικία και κατόπιν των αγορών, τα βιβλία θα τοποθετούνται σε χριστουγεννιάτικη τσάντα ώστε να μπορούν να γίνουν δώρο στις γιορτές.
Η έκθεση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, από Δευτέρα 12-12-2011 ως Παρασκευή 16-12-2011, μεταξύ 9:45 πμ και 14:00 μμ. Στον ίδιο χώρο και ταυτόχρονα με την έκθεση θα λειτουργεί και παζάρι με τις χειροτεχνίες των παιδιών. Φέτος δημιουργήθηκαν υπέροχα ημερολόγια τοίχου μαζί με τη δασκάλα των εικαστικών, κ. Χρυσάνθη Παλάντζα.
Ευπρόσδεκτες θα είναι οι εθελοντικές συμμετοχές στην πώληση των βιβλίων. Δηλώσεις συμμετοχής δέχεται τηλεφωνικά η πρόεδρος κ. Πόπη Περράκη στα τηλέφωνα: 210-8064882 & 6976601936.

Με αφορμή τα παραπάνω, καλό είναι να τακτοποιηθεί και η ετήσια συνδρομή των 15 ευρώ για το σύλλογο, από όσους δεν το έχουν ήδη κάνει. Τα χρήματα πρέπει να παραδίδονται από τα παιδιά, σε φάκελο με το όνομά τους, στο διευθυντή του σχολείου.

Καλές γιορτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.