Ημερολόγιο

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικο party

Η μεγάλη ώρα για την επανάληψη της περσινής επιτυχίας έφτασε! Στις 12 Φλεβάρη, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 ο σύλλογος γονέων διοργανώνει αποκριάτικο ξεφάντωμα για όλα τα παιδιά, με ελεύθερη είσοδο. Θα προσφερθούν χυμοί  και καφές για τους μεγάλους και θα υπάρχει μουσική επένδυση από DJ. Όλα τα έξοδα θα καλυφθούν από το σύλλογο.

Αλλά...επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, θα πρέπει εμείς οι γονείς να φροντίσουμε να υπάρχει μπουφές με μεζεδάκια και γλυκίσματα για όλους. Όποιος λοιπόν επιθυμεί να συνδράμει το σύλλογο θα πρέπει να επικοινωνήσει μέχρι την Πέμπτη 9/2 με την κ. Μιράντα Λύτου στα τηλέφωνα 210-8034028 & 6947310855 (απογευματινές ώρες) ώστε ότι γίνει να είναι οργάνωση.


Η πραγματοποίηση του party θα κριθεί από τη συμμετοχή των μεγάλων σε όσα πρέπει να γίνουν.

Και επειδή μπορεί κάποιες να σκεφτεί ότι τα φαγητά και τα γλυκά είναι γυναικείες δουλειές, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι θα χρειαστεί βοήθεια για να "στηθεί" το σκηνικό το Σάββατο 11/02 και ώρα 11:30 με 13:00 αλλά και για να αποκατασταθεί η καθαριότητα και η τάξη στο χώρο, μετά το τέλος του party. Η κ. Λύτου έχει αναλάβει να φτιάξει ομάδες εργασίας και πρέπει όποιος το επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή σε κάποια από αυτές.


Μη ξεχάσω...
1. Η φύλαξη των παιδιών στη διάρκεια του party βαρύνει εμάς και μόνο εμάς.
2. Για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη, καλό είναι να αποφύγουμε χαρτοπόλεμο, spray, ρόπαλα, γιαταγάνια, μπαζούκας κτλ. ώστε να μην έχουμε "τρελό" σκουπίδι και τραυματισμούς!


Σας περιμένουμε όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.