Ημερολόγιο

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πρόταση για θέατρο

Μέλος του συλλόγου μας είχε την ευγένεια να μας ενημερώσει για την πολύ ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση, "Ο κλέφτης των αστεριών".
Δείτε λεπτομέρειες εδώ...

1 σχόλιο:

  1. Εκ της διαχείρισης του blog...
    Το παρακάτω κείμενο είναι μια πρόταση που έγινε μέσω της φόρμας επικοινωνίας και μεταφέρεται αυτούσια:

    Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τις προτάσεις των εργαστηρίων. Μπράβο στο σύλλογο.
    Θα ήθελα να προτείνω δύο θεατρικές παραστάσεις που είδα και θεωρώ καλές. Συμμετέχουν ηθοποιοί που γνωρίζω προσωπικά. Η μια είναι "Ο Γάιδαρος ο Μένιος" και έχει πολύ ζωντανή μουσική και τραγούδι. Μάλιστα τα παιδιά μου ειπαν οτι μπορούν να έρθουν και στο σχολείο να το παίξουν με ένα ποσό που θα το συζητήσουμε. Είναι πάρα πολύ καλή παράσταση και απευθύνεται σε πολλές ηλικίες. Με πολύ χαρά θα το δουν όλες οι τάξεις. Πολύ ποιοτική ενορχήστρωση και σύνθεση.

    Το δεύτερο είναι σωματικό θέατρο (δεν έχει ομιλία) και έχει μουσική, παντομίμα, κίνηση και λίγο τραγούδι. Ειναι το η "υπέροχη αγκαλιά της μαμάς μου" αλλά θεωρώ οτι απευθύνεται μόνο στα Α, Β τάξης παιδιά.

    Θα χαιρόμουν πολύ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο το σύλλογο. Και με πολύ χαρά μπορώ να συνοδεύσω τα παιδιά σε οποιαδήποτε εκδήλωση.

    Μπράβο και πάλι για τα εργαστήρια.
    Εύχομαι οι δάσκαλοι να επιρρεαστούν από τη δράση σας και να δουν τη διδασκαλία με διαφορετικό τρόπο. Με φαντασία και δημιουργικότητα!! Να τους προτείνουμε να δουν δύο βίντεο. Θα ήθελα να τα αναρτήσετε και στο blog να τα δουν οσοι πιο πολλοί ανθρωποι γίνεται:

    http://www.youtube.com/watch?v=MukR5xt3s6w&feature=share
    και
    http://www.youtube.com/watch?v=xsf2AQ9Oq9U&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.