Ημερολόγιο

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Νέες προτάσεις επικοινωνίας

Αγαπητοί γονείς

Η Ομάδα Ενημέρωσης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, έργο της οποίας είναι η οργάνωση ενημέρωσης σας έτσι ώστε να έχετε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, κλήθηκε να αντιμετωπίσει το κόστος της ενημέρωσης σας.

Λαμβάνοντας υπ’όψιν τις μέχρι τώρα έντυπες ενημερώσεις που έχουν αποσταλεί από τον Σύλλογο μέσω των μαθητών, σας ενημερώνει ότι ο αριθμός των φωτοτυπιών μέχρι σήμερα, πλησιάζει τον αριθμό των 5.000. Και επειδή τόσο οι δράσεις του Συλλόγου, όσο και η ανάγκη επικοινωνίας-απάντησης από μέρους σας για την συμμετοχή στις δράσεις αυτές προβλέπεται να είναι συνεχείς, οι έντυπες ενημερώσεις θα χρειασθεί να φτάσουν το ποσό των 15.000-20.000 φωτοτυπιών. 

Όπως καταλαβαίνετε τόσο το κόστος (αλλά και η «οικολογική» δαπάνη), όσο και ο χρόνος που δαπανάται είναι δυσβάστακτο για τον Σύλλογο, και παράλληλα, δεν μπορεί να καλύψει την ενημέρωση των έκτακτων – άμεσων θεμάτων. Με τους παραπάνω υπολογισμούς, οικονομικά και σε απόλυτα νούμερα, το κόστος της ενημέρωσης  δεν θα μπορούσε να καλυφθεί  ούτε από το ποσό των συνδρομών.

Για τους παραπάνω λόγους η Ομάδα Ενημέρωσης προέβη στα ακόλουθα:
1. Επανασχεδιασμό (και νέα εμφάνιση) του blog του Συλλόγου 
2. Δημιουργία e-mail του Συλλόγου για απ’ευθείας επικοινωνία με το Δ.Σ. του Συλλόγου.
3. Ειδικό πεδίο (καρτέλα) στο blog με την ένδειξη ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, όπου συμπληρώνοντας το e-mail και το θέμα του περιεχομένου, μπορείτε να γράφετε και να ενημερώνετε τον Σύλλογο.
4. Ειδικό πεδίο (καρτέλα) στο blog με την ένδειξη ΕΓΓΡΑΦΑ όπου μπορείτε να βρίσκετε διάφορα έγγραφα διαχρονικού ενδιαφέροντος (και να μην τα ψάχνετε σε παλαιότερες αναρτήσεις).

Παράλληλα  η Ομάδα Ενημέρωσης, προκειμένου να εισηγηθεί κατάλληλα στο Δ.Σ. του Συλλόγου, προτείνει το εξής μοντέλο επικοινωνίας:
1. Εφόσον (η Ομάδα Ενημέρωσης) θα έχει την δυνατότητα ενημέρωσης από το Δ.Σ. της μηνιαίας δράσης των εκδηλώσεων, να αποστείλει (και σε όσους γονείς το επιθυμούν ), ενημερωτικό e-mail για όλες τις επικείμενες δράσεις, το οποίο θα επαναλαμβάνεται και 5 ημέρες πριν την δράση. 
2. Εφόσον (η Ομάδα Ενημέρωσης) θα έχει την δυνατότητα ενημέρωσης από το Δ.Σ. της μηνιαίας δράσης των εκδηλώσεων, να αποστείλει (και σε όσους γονείς το επιθυμούν ), ενημερωτικό SMS  σε ένα δηλωμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου, για όλες τις επικείμενες  μηνιαίες δράσεις.
3. Για την κάλυψη των εκτάκτων- άμεσων θεμάτων, η ενημέρωση θα μπορεί να γίνει και με τους δύο ανωτέρω τρόπους ταυτόχρονα.

Προϋπόθεση για την υλοποίηση του παραπάνω μοντέλου, είναι η συμμετοχή (αποδοχή) των τρόπων επικοινωνίας. Για τον λόγο αυτό σας παραθέτουμε δύο επιλογές:

1. Μία ηλεκτρονική φόρμα την οποία και πρέπει να συμπληρώσετε. Η εν λόγω φόρμα είναι απλούστατη και η επιθυμητές επιλογές ήδη προεπιλεγμένες. Αυτό που εσείς πρέπει να δηλώσετε είναι τα στοιχεία σας. Η μέθοδος αυτή είναι και η προτεινόμενη. Η φόρμα βρίσκετε εδώ.
2. τον παρακάτω πίνακα που πρέπει να συμπληρώσετε, και την διαδικασία αποστολής του, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε ποιοτικά και οικονομικά καλύτερα αποτελέσματα επικοινωνίας και ενημέρωσης.

e-mail Επικοινωνίας
Ονοματεπώνυμο Γονέα
Ονοματεπώνυμο Παιδιού 1 (Τμήμα)
Ονοματεπώνυμο Παιδιού 2 (Τμήμα)
Ονοματεπώνυμο Παιδιού 3 (Τμήμα)
Αριθμός Κινητού Επικοινωνίας
Επιθυμία Έντυπης Ενημέρωσης ΟΧΙ
Επιθυμία Ενημέρωσης μέσω e-mail ΝΑΙ
Επιθυμία Ενημέρωσης μέσω SMS ΝΑΙ

*Στον παραπάνω πίνακα έχουμε ήδη επιλέξει την άρνηση έντυπης ενημέρωσης, αλλά αν κάποιος  κρίνει ότι επιθυμεί και έντυπη ενημέρωση, μπορεί να αλλάξει την απάντηση.

Μετά την συμπλήρωση του παραπάνω πίνακα, θα πρέπει να επισκεφθείτε το blog του συλλόγου στην διεύθυνση  http://dekato-dimotiko-amarousiou.blogspot.gr/ , και στην καρτέλα Επικοινωνία  http://dekato-dimotiko-amarousiou.blogspot.gr/p/blog-page.html,συμπληρώνετε το Θέμα «Τρόπος επικοινωνίας με τον Σύλλογο», το e-mail σας και στο περιεχόμενο αντιγράφετε τον πίνακα (και όποιες άλλες παρατηρήσεις ή προτάσεις έχετε. Τέλος μην ξεχάσετε να πατήσετε το κουμπί Submit.

Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας, έτσι ώστε να μπορούμε από 1/1/13 να εφαρμόσουμε το νέο μοντέλο επικοινωνίας και να έχουμε άμεσα τα οφέλη από αυτήν.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι τα στοιχεία σας είναι απολύτως εμπιστευτικά, και η χρήση τους θα γίνει από μέρους μας μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσης σας εκ μέρους του Συλλόγου. 
Σε οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να αρνηθείτε την χρήση των στοιχείων σας για ενημέρωση μέσω της ανωτέρω διαδικασίας και να εφαρμοστεί άμεσα.

Με τιμή

ΗΛΙΑΣ ΠΑΖΑΣ
Υπεύθυνος Ομάδας Ενημέρωσης Γονέων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.