Ημερολόγιο

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014


Αυτή την Κυριακή 21.12.2014 στις 5.00 μ.μ. θα γίνει η 1η προβολή ταινίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι ένα μαξιλαράκι, για να καθόσαστε άνετα και την καλή σας διάθεση.
Και επειδή ... από μια "σοβαρή προβολή" δε μπορεί να λείπει το ποπ κορν, παρακαλούμε όποια ή οποίον έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να το προσφέρει. Είμαστε σίγουροι ότι οι μικροί μας θεατές θα τα εκτιμήσουν και με το παραπάνω...
Λίγα λόγια για την ταινία: 
Την παραμονή των Χριστουγέννων ένα τεράστιο ατμοκίνητο τρένο σταματάει έξω από την πόρτα ενός αγοριού που έχει πάψει να πιστεύει στον Αη Βασίλη. Το αγόρι επιβιβάζεται για ένα ταξίδι στο Βόρειο Πόλο.Διασχίστε βουνά, τοπία στρωμένα με πάγο και πανύψηλες γέφυρες. Απολαύστε τη ζεστή σοκολάτα που σας προσφέρουν τραγουδιστά οι εκπληκτικοί σερβιτόροι που θα σας εξάψουν τη φαντασία.Ο Τομ Χανκς και ο Ρόμπερτ Ζεμέκις ξανασυνεργάζονται σε αυτή την κλασσική Χριστουγεννιάτικη ταινία, γυρισμένη με μια πρωτοποριακή μέθοδο CGI κινουμένων σχεδίων. Η “Αποτύπωση Ερμηνείας” μετατρέπει κάθε στιγμή σε μαγική και σύμφωνα με το άστεγο ξωτικό “Όταν βλέπεις… πιστεύεις”.Θα δείτε θαύματα και θα το πιστέψετε. Τι περιμένετε λοιπόν; Επιβιβαστείτεεεεε!!!!!!
Σκηνοθέτης: Robert ZemeckisΗθοποιοί: Tom Hanks, Chris Coppola, Michael Jeter…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.