Ημερολόγιο

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Προβολή ταινίας

Αυτή την Κυριακή 15.3.2015 στις 6.00 μ.μ. θα γίνει η 2η προβολή ταινίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι ένα μαξιλαράκι, για να καθόσαστε άνετα και όπως πάντα την καλή σας διάθεση.
Και επειδή ... από μια "σοβαρή προβολή" όπως έχουμε ξαναπεί δε μπορεί να λείπει το ποπ κορν, παρακαλούμε όποια ή οποίον έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να το προσφέρει. Είμαστε σίγουροι ότι οι μικροί μας θεατές θα τα εκτιμήσουν και με το παραπάνω...
Λίγα λόγια για την ταινία:
Κατά τη διάρκεια μιας επιστημονικής, εξερευνητικής αποστολής την Ισλανδία, ο οραματιστής επιστήμονας Τρέβορ Άντερσον (Μπρένταν Φρέιζερ), ο ανιψιός του, Σον (Τζος Χάτσερσον) και η πανέμορφη οδηγός τους, Χάνα (Ανίτα Μπρίεμ) παγιδεύονται σε μια σπηλιά. Στην προσπάθειά τους να βγουν, οδηγούνται όλο και περισσότερο στα βάθη της Γης. Ταξιδεύοντας σε πρωτόγνωρους κόσμους, η παρέα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με απίστευτα και ασύλληπτα πλάσματα - όπως ανθρωποφάγα φυτά, γιγάντια, ιπτάμενα πιράνχα, φωσφορούχα πουλιά και τρομακτικούς δεινόσαυρους από άλλες εποχές. Οι εξερευνητές πολύ σύντομα αντιλαμβάνονται ότι, δεδομένης της ολοένα αυξανόμενης ηφαιστειακής δραστηριότητας γύρω τους, πρέπει να βρουν γρήγορα τον δρόμο της επιστροφής προς την επιφάνεια της Γης, πριν να είναι πολύ αργά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.