Ημερολόγιο

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ενημέρωση για τα Εργαστήρια

Αγαπητοί γονείς,

Τα Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Δημιουργίας με την κα Τιτίκα Σάλλα  θα ξεκινήσει αυτή την Παρασκευή 09/12 και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και ώρα 17.00-18.30.
Δεδομένου ότι συγκεντρώθηκε επαρκής αριθμός μαθητών η τάξη έχει ήδη συμπληρωθεί. Αν κάποιος από τους μαθητές που δήλωσε δεν ενδιαφέρεται θα θέλαμε να ενημερωθεί ο Σύλλογος Γονέων έτσι ώστε να μπορέσει κάποιος άλλος μαθητής να συμμετάσχει στο μάθημα. Η τάξη δυστυχώς δεν μπορεί να υπερβεί τα 25 παιδιά.

Επιπλέον τα Μαθήματα Σκακιού με δάσκαλο τον κ Αλέξανδρο Γρηγοριάδη θα ξεκινήσουν αυτό το Σάββατο 10/12
Ως μέρα διεξαγωγής των συγκεκριμένων μαθημάτων έχει οριστεί το Σάββατο και ώρα 12.45-14.15. 

Την Τετάρτη 14/12 και ώρα 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση γνωριμίας με τον υπεύθυνο Μαθημάτων Θεατρικής Αγωγής κ Μιχαήλ Γιαννικάκη. 
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί.  Η οριστικοποίηση των ωρών θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές των μαθητών.

Τέλος σχετικά με τα Μαθήματα Ρομποτικής, καθώς υπάρχει μεγάλη συμμετοχή μαθητών θα πρέπει να οργανώσουμε μαζί με τον εκπαιδευτή τα τμήματα και να καθοριστούν οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων. Θα έχετε σχετική ενημέρωση μόλις οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα και ολοκληρωθεί η διαδικασία παραχώρησης αιθουσών από τις αρμόδιες Επιτροπές του Δήμουνη. 

Όλες οι παραπάνω δράσεις του Συλλόγου μας έχουν σκοπό την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μαθητών. Σεβόμενοι τον Δημόσιο χαρακτήρα του Σχολείου μας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, θα μεριμνήσει έτσι ώστε κανένας μαθητής να μην αποκλειστεί από οποιαδήποτε δράση, για λόγους κοινωνικούς ή οικονομικούς. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Λουΐζα Πάπαρου στα τηλέφωνα 6980114066 ή 2108101537.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.