Ημερολόγιο

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι

Αγαπητοί γονείς,
Η τελετή για την λήξη της σχολικής χρονιάς, όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μας, αποφάσισε να “αναλάβει δράση” αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, που έχουν ετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί μαζί με τα παιδιά μας.
Το μαθητικό μουσικό συγκρότημα GORDIAN KNOT, του 6ου Λυκείου Αμαρουσίου, το οποίο είχαμε απολαύσει πέρσι στο Πολιτιστικό Διήμερο του Συλλόγου μας,  θα ντύσει με ήχους , την αποχαιρετιστήρια βραδιά και όλοι εμείς, μικροί και μεγάλοι, γονείς και δάσκαλοι, θα έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε , να διασκεδάσουμε, να κουβεντιάσουμε.
Και επειδή….. απαραίτητη προϋπόθεση για να χαλαρώσουμε, είναι τα παιδιά μας να είναι χορτάτα... ζητάμε γονείς εθελοντές για να διοργανώσουμε μπουφέ με σπιτικά εδέσματα.
Οποιαδήποτε προσφορά σε λιχουδιά αλμυρή ή γλυκιά είναι ευπρόσδεκτη!!!!
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα μεριμνήσει έτσι ώστε  να υπάρχουν αρκετοί χυμοί για τα παιδιά και καλό κρασί για τους μεγάλους…
                Παράλληλα με τη γιορτή του σχολείου, θα υπάρξει Έκθεση με τα Έργα των παιδιών που συμμετείχαν στο “Καλλιτεχνικό Εργαστήρι “



Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.