Ημερολόγιο

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Εκδρομή Στ' τάξης


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Πλησιάζει η ώρα που τα παιδιά μας, αλλά και αρκετοί από εμάς, θα αποχαιρετίσουμε το  10ο Δημοτικό. 

Πριν όμως τραβήξουμε την πόρτα του και αφήσουμε για πάντα πίσω μας τις τάξεις του, είπαμε να ανταμώσουμε όλοι μαζί σε μια τελευταία εκδρομή.

Όπως  κάθε  χρόνο,  έτσι  και  φέτος,  ο Σύλλογος  Γονέων  και  Κηδεμόνων διοργανώνει  την  Εκδρομή  της  Στ’ Τάξης,  στο  Ναύπλιο το Σάββατο,  9  Ιουνίου.

Η αναμενόμενη ώρα  αναχώρησης  είναι  8.00 π.μ.,  από το σχολείο, ενώ  η  αναμενόμενη  ώρα  επιστροφής  είναι  8:00 μ.μ.  επίσης στο σχολείο.

Η τιμή για τη μεταφορά ανέρχεται στα 9€ κατ’ άτομο. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα. Στην εκδρομή θα υπάρξει ξενάγηση στην πόλη του Ναυπλίου, η οποία  είναι  προσφορά  του  Συλλόγου.



Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής και αφού την τοποθετήσετε μέσα σε κλειστό φάκελο μαζί με τα χρήματα, να την ρίξετε στο γραμματοκιβώτιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου (που βρίσκεται δίπλα στο κυλικείο) μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018. Επιθυμία  και  προσδοκία  μας  είναι  να  συμμετάσχουμε  όλοι.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε προφορικά είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας.


Για να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.