Ημερολόγιο

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Πολιτιστικό Διήμερο


Αγαπητοί γονείς,
Το τέλος της σχολικής χρονιάς έφτασε και όπως ήδη γνωρίζετε, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας διοργανώνει ένα πολιτιστικό διήμερο στο χώρο του σχολείου. Είναι λοιπόν μια ωραία ευκαιρία, τώρα που μπροστά μας έχουμε τους καλοκαιρινούς μήνες,  γονείς, δάσκαλοι και παιδιά να συναντηθούμε και να γίνουμε μια παρέα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, από τις 6 το απόγευμα και μετά και με σύνθημα «Η γειτονιά μας ……. είμαστε εμείς» θα περιλαμβάνει διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που θα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.
Σκοπός του διημέρου είναι να αναδείξουμε την ανάγκη της συμμετοχής όλων μας, για ένα σχολείο ανοικτό, ένα σχολείο που να αποτελεί σημείο αναφοράς της γειτονιάς και να αγκαλιάζει μικρούς και μεγάλους.
Το τελικό πρόγραμμα για τις δύο μέρες ακόμα διαμορφώνεται και πρόκειται να περιλαμβάνει διάφορες δράσεις όπως:
  • «Φωτογραφίζω και Ζωγραφίζω» με έκθεση φωτογραφίας και κατασκευή κολάζ
  • Κινηματογραφική προβολή, Μουσική συναυλία,
  • Αγώνες μπάσκετ, Τουρνουά σκάκι
  • Διαδραστικά παιχνίδια στον προαύλιο χώρο, Ζωγραφική σε μπλούζες
  • Αφήγηση παραμυθιού
  • Bazaar με μεταχειρισμένα βιβλία, CD, DVD, επιτραπέζια παιχνίδια
  •  Και πολλά, πολλά άλλα…..


«Φωτογραφίζω και Ζωγραφίζω»:
Η συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνει δύο μέρη. Το πρώτο είναι η φωτογράφιση της γειτονιάς μας. Αποτυπώστε με το φωτογραφικό σας φακό την εικόνα που σας αρέσει. Μπορεί να είναι ένα δέντρο, ένα σπίτι, οι κούνιες, το πάρκο ή κάποιο μαγαζί. Επιλέξτε τρείς από τις φωτογραφίες σας τις οποίες μπορείτε να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας μέχρι και την Δευτέρα 11 Ιουνίου. Μην παραλείψετε να αναφέρετε και το όνομα του μαθητή που θα τραβήξει την φωτογραφία, καθώς και την τάξη του.
Και επειδή ….. η καλή παρέα μας βοηθάει να εμπνευστούμε, σας  περιμένουμε την Κυριακή 10.06.2018 και ώρα 6:00 μ.μ.  στην πόρτα του σχολείου για φωτογραφική βόλτα στη γειτονιά.    

Οι φωτογραφίες θα τυπωθούν, με ευθύνη του Συλλόγου, σε φωτογραφικό χαρτί και θα συμπεριληφθούν στην Έκθεση Φωτογραφίας.
Θα τυπωθούν επίσης και σε απλό φωτοτυπικό χαρτί και θα χρησιμοποιηθούν στη δημιουργία γιγαντοαφίσας (κολάζ) και θα χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση του σχολείου κατά τη διάρκεια του Πολιτιστικού Διήμερου.
«Ζωγραφική σε μπλούζες»
Αν θέλετε να φύγετε με την μπλούζα σας ζωγραφισμένη, δεν έχετε παρά να την φέρετε μαζί σας. Αρκεί να είναι άσπρη ή ανοιχτόχρωμη.
«Bazaar»:
Παράλληλα με όλες τις δράσεις, θα  λειτουργεί  και ένα Bazaar με βιβλία, CD, DVD, επιτραπέζια παιχνίδια, από «Δεύτερο χέρι».
 Όποιος θέλει μπορεί να φέρει οτιδήποτε από τα παραπάνω, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση,  έτσι ώστε να φτιάξουμε μία ωραία έκθεση με προϊόντα που σε πολύ οικονομική τιμή θα περάσουν στα χέρια
νέων φίλων για να κάνουν το καλοκαίρι τους πιο ευχάριστο.
Επιπλέον αν κάποιος φτιάχνει χειροποίητα αντικείμενα μπορεί αν επιθυμεί να τα προσφέρει
στο bazaar.
Η παράδοση όλων των παραπάνω θα θέλαμε να γίνει μέχρι την Πέμπτη 14/6.

Το Δ. Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.