Ημερολόγιο

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αγαπητοί μας γονείς,
   Μέτα από το σχολικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Συλλόγου Γονέων, του Συλλόγου Διδασκόντων και της Διεύθυνσης του σχολείου μας, συμφωνήθηκαν τα κάτωθι σε σχέση με την εύρυθμη λειτουργία της Σχολικής μας κοινότητας:
1). Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη και συνεργασία μεταξύ των δασκάλων και των γονέων. Οι γονείς να ξέρουν ότι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον δάσκαλο /δασκάλα για όποια απορία, πρόβλημα ή προβληματισμό έχουν σε σχέση με το παιδί τους, τη συμπεριφορά του και τις επιδόσεις του μέσα στη σχολική κοινότητα. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά, είτε με φυσική παρουσία όποτε ο γονιός το έχει ανάγκη. Αυτό ισχύει και για τους γονείς τα παιδιά των οποίων μένουν στο ολοήμερο. Για οποιαδήποτε ανάγκη ή διευθέτηση να απευθύνονται στους δασκάλους του Ολοημέρου απευθείας. 
Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πώς είναι πολύ σημαντικό ως γονείς να γνωρίζουμε πώς το σχολείο είναι ανοιχτό με σεβασμό, εμπιστοσύνη κάι εχεμύθεια τόσο στους ίδιους όσο και στα παιδιά που φοιτούν εκεί. Ο σεβασμός πρέπει και οφείλει να είναι αμφίδρομος. 
2). Επειδή ακόμη λόγω καιρού οι ιώσεις είναι σε έξαρση παρακαλούνται όλοι οι γονεις να προμηθεύσουν τα παιδιά τους με αντισηπτικά μαντηλάκια ή και αντισηπτικό υγρό και να έχει το κάθε παιδί το δικό του μπουκάλι νερό το οποίο δεν θα το μοιράζεται! Οι κανόνες υγιεινής εννοείται υπενθυμίζονται και στο σπίτι και στο σχολείο.

Επίσης, με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πώς ο Σύλλογος Γονέων με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων και της Διεύθυνσης του Σχολείου μας, αποφάσισε τη δημιουργία μόνιμου βεστιαρίου για τα παιδιά της Ε & ΣΤ τάξης που θα συμμετέχουν στις μαθητικές παρελάσεις των Εθνικών μας Εορτών.
Το βεστιάριο θα λειτουργεί ως εξής : Λίγες μέρες πριν την παρέλαση θα δίνονται στα παιδιά οι εμφανίσεις από τούς αρμόδιους δασκάλους καί μετά το πέρας της παρέλασης θα γίνεται η επιστροφή τους (τα ρούχα πρέπει να είναι καθαρά, έτοιμα προς αποθήκευση), στον αρμόδιο δασκάλο. Ήδη για την επικείμενη εορτή της 25ης Μαρτίου θα δοθούν  φουλάρια στα κορίτσια και γραβάτες στα αγόρια, τα οποία θα αγοραστούν από το ταμείο του Συλλόγου μας στα πλαίσια δωρεάς προς το σχολείο.
Τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί  αν δεν συμμετείχατε όλοι τόσο ενεργά στις δράσεις που πραγματοποιούμε.
Με τα έσοδα από τη λαχειοφόρο που έγινε στα πλαίσια του αποκριάτικου πάρτι πληρώθηκαν όλα τα έξοδα του πάρτι και με τα υπόλοιπα χρήματα θα κάνουμε δωρεά τα φουλάρια και τις γραβάτες.
Έχουμε στόχο τον Οκτώβριο να ολοκληρώσουμε το βεστιάριο με την προμήθεια καζάκας με το λογότυπο του σχολείου. Επειδή όμως το κόστος αυτών είναι πολύ μεγάλο θα οργανώσουμε διάφορες δράσεις προκειμένου να καλύψουμε την ανάγκη αυτή.
Για άλλη μια μια φορά θα χρειαστούμε την ενεργή συμμετοχή σας και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για αυτό!!!


          Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του 10ου Δημοτικού
       Σχολείου Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.