Ημερολόγιο

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη έκθεση βιβλίου


Από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου - Τρίτη 21 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει στο σχολείο μας ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ με πλούσια ποικιλία τίτλων και για όλες τις ηλικίες του Δημοτικού। Επίσης για τους γονείς θα υπάρχει μία σειρά εξειδικευμένων βιβλίων για τον κήπο, τη διατροφή, το κρασί, την οικολογία, τις εναλλακτικές θεραπείες। Το σημαντικό είναι ότι όλα τα βιβλία θα πωλούνται με 10% έκπτωση και θα τοποθετούνται σε σακουλίτσα δώρου! Να λοιπόν μία καλή πρόταση για χριστουγεννιάτικα δωράκια που θα πιάσουν τόπο και θα αφήσουν μικρούς και μεγάλους ευχαριστημένους।
Η έκθεση θα λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας από τις 9.45 το πρωί έως τις 14.०० το μεσημέρι। Στον ίδιο χώρο θα μπορείτε να θαυμάσετε και να αγοράσετε τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των παιδιών। Όσα φτιάξανε με την κυρία Λεία Κυπιώτου τις δύο Παρασκευές (26/11 & ३/12) και με τη δασκάλα τους των εικαστικών κυρία Χρυσάνθη Παλάντζα। Τα έσοδα από το bazaar θα δωρηθούν στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα.

6 σχόλια:

  1. Η δράση είναι εξαιρετική και πρέπει όλοι να τη στηρίξουμε. Απλά θα ήθελα να επισημάνω ότι το ημερολογιακό διάστημα 15/12 ως 9/12 μάλλον έχει κάποιο λάθος, προφανώς εκ παραδρομής. Καλό είναι να το διορθώσουμε.
    Επιπρόσθετα θα ήθελα να ρωτήσω πως θα μπορεί κάποιος να δει την έκθεση εφόσον το σχολείο παραμένει κλειδωμένο για λόγους ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστό! μου ξέφυγε και θα επανορθώσω αμέσως! όσο για την πόρτα καλώς το επισημαίνεις και θα κοιτάξουμε να βρούμε λύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είμαστε όλοι εκεί για να υποστηρίξουμε τις δράσεις προς όφελος των παιδιών μας και του Σχολείου τους! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 9.45πμ έως τις 14.00μμ.Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά κατά την διάρκεια των μεγάλων διαλλειμάτων επισκέπτονται την έκθεση για να αγοράσουνν βιβλία.Οι γονείς επισκέπτονται την έκθεση στο σχόλασμα του σχολείου δηλ.στις 14.00 μμ και την ημέρα που δίνονται οι βαθμοί (αυτό θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 13.15μμ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως είχε γίνει και στην προηγούμενη έκθεση βιβλίου οι δάσκαλοι οργανώνονται μεταξύ τους και φέρνουν τα παιδάκια κατά τμήματα. Αυτά σημειώνουν σε ένα χαρτάκι τους τίτλους που τους ενδιαφέρουν και τις τιμές τους και ενημερώνουν τους γονείς. Αν η διαδικασία είναι λίγο δύσκολη για τα μικρότερα παιδιά, οι γονείς μπορούν να τους αγοράσουν τα βιβλία όπως αναφέρει η Πόπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ προτείνω να τους δώσουμε χρήματα (όσα κρίνει ο καθένας) ώστε να κάνουν μόνα του κουμάντο. Να δούμε τι θα καταφέρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.