Ημερολόγιο

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ



Θα ήθελα να δώσω τα εύσημα στην ανάρτηση του θέματος "ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ" ,από την πλευρά της ενημέρωσης.


http://10dim-amarous.att.sch.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=121:2012-06-08-08-33-43&catid=13:2012-03-08-16-13-25&Itemid=117


Χωρίς να ακυρώνεται η προσπάθεια των φορέων για την συλλογή γραφικής ύλης (με την ταυτόχρονη προβολή/υπερβολή των φορέων) ,έρχεται μία ανακοίνωση από αυτούς που γνωρίζουν τι θα πει μαθητής και πως αναπτύσσεται η κοινωνικότητα του μέσα στο σχολείο ,και μας ενημερώνει ότι ο μαθητής δεν έχει ανάγκες γραφικής ύλης και μόνο .Έχει ανάγκες και συμμετοχή σε όλες τις Σχολικές Δραστηριότητες (Εκπ/κες εκδρομές ,παρακολούθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων ,συμμετοχή σε αυτές κ.α.).Άρα και οικονομικής ενίσχυσης/στήριξης.
Παράλληλα μας δείχνει ότι αυτό που περιμένουμε (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ) από τους αρμοδίους φορείς ,είναι ανέφικτο ,και η ουσιαστική ενημέρωση έρχεται από μερικούς "εργάτες" (και ας είναι και Διευθυντές , γονείς χωρίς "ειδικές γνώσεις") που πονάνε το λειτούργημα που υπηρετούν και τα παιδιά που μεγαλώνουν.
Για μία ακόμη φορά το Σχολείο μας πρωτοπορεί σε θέμα ενημέρωσης ,που δεν αφορά εμάς μόνο , αλλά και όλη την κοινωνία.
Ας μεταδώσουμε λοιπόν το εν λόγο θέμα μεταξύ μας (οι γονείς) και όσοι έχουμε τις ανάγκες που καλύπτονται από το σχετικό νομοσχέδιο ,να κάνουμε χρήση της ενίσχυσης.
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί με διακριτικότητα να φανούμε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας , χωρίς τυμπανοκρουσίες  και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με πνεύμα ισότητας και ίσων ευκαιριών στην Παιδεία αλλά και στην Κοινωνία.

Υ.Γ. Για να μην βρεθούν πολλοί "νονοί" της ενημέρωσης του συγκεκριμένου θέματος , πληροφορώ τους ενδιαφερόμενους ότι έχουν σημειωθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την πρωτοπορία της έκδοσης/ανακοίνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.