Ημερολόγιο

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Φλέγοντα ζητήματα και εξελίξεις

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, γίνεται μια προσπάθεια συντονισμού και ενημέρωσης των γονέων, σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στο σχολείο και την εύρυθμη λειτουργία του. Ειδικά τα θέματα του διευρυμένου ωραρίου, του ολοήμερου σχολείου και της πλήρους στελέχωσης είναι τα πλέον σημαντικά.

Στην κατεύθυνση αυτή, έχουν προγραμματιστεί έκτακτες συνελεύσεις των συλλόγων γονέων σε όλα τα σχολεία, ώστε να υπάρξει ενημέρωση και αφύπνιση των γονέων. Κατόπιν θα γίνει έκτακτη συνέλευση της ένωσης γονέων όπου και θα καθοριστούν οι κινήσεις περαιτέρω.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη. Οφείλουμε όλοι να αφιερώσουμε κάποιες ελάχιστες ώρες ώστε να έχουμε παρουσία και να ενημερωθούμε με σωστό τρόπο και όχι μέσω "χαλασμένου τηλεφώνου" στο πρωινό πεντάλεπτο (και αν) πέρασμα από το σχολείο.

Όλοι έχουμε τρεχάματα και κάποιοι περισσότερα από άλλους (ίσως). Όλοι όμως έχουμε και παιδιά τα οποία θίγονται συνολικά από αυτά που συμβαίνουν. Πρέπει η αδιαφορία και ο κυνισμός να σταματήσει και αυτό θα γίνει μόνο με την ενεργό παρουσία μας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1. Ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου γονέων, για το έτος 2013-2014, την Τετάρτη 2/10/2013 και ώρα 18:30 στο χώρο στου σχολείου. Θέματα:
  • Απολογισμός και έκθεση πεπραγμένων
  • Προβλήματα πρωτοβάθμιας, ενημέρωση και δράσεις
Η επίσημη ανακοίνωση εδώ.

2. Έκτακτη γενική συνέλευση της ένωσης γονέων, την Κυριακή 6/10/2013 και ώρα 11:00, στα γραφεία της, Ιερού Λόχου 3-5.

Η επίσημη ανακοίνωση εδώ.

Εκ του διαχειριστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.