Ημερολόγιο

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αλλαγή στον τρόπο ενημέρωσης και ετήσια συνδρομή

Ετήσια συνδρομή
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και (ειδικά) φέτος, καλούμαστε να καταβάλλουμε την ετήσια συνδρομή προς το σύλλογο. Αυτή ανέρχεται στα 15 ευρώ ανά οικογένεια ή στα 10 ευρώ για όσους δεν μπορούν να καλύψουν το πρώτο ποσό. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και μη καταβολής, δεν θα υπάρχουν αποκλεισμοί από διαδικασίες και δράσεις.

Επίσης, θα υπάρξει απόλυτη εχεμύθεια σχετικά με τα ποσά που θα καταβληθούν και αυτό δηλώνεται ώστε να αποφύγουμε πιθανές σκέψεις για κατηγοριοποίηση των γονιών σε ομάδες 2 ή περισσοτέρων ταχυτήτων. Τα χρήματα θα παραδίδονται στο διευθυντή του σχολείου, σε φάκελο με την ένδειξη "Συνδρομή για το σύλλογο γονέων".

Αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας
Εντός των επόμενων ημερών θα σταματήσει από την πλευρά του συλλόγου, η έντυπη ενημέρωση για όλα τα θέματα. Η ενημέρωση θα γίνεται πλέον αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, δηλ. μέσω email, SMS & blog. Επιπρόσθετα θα γίνεται και ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων. Την απόφαση έλαβε το Δ.Σ. του συλλόγου ώστε να δώσει διέξοδο στο δυσβάσταχτο κόστος της έντυπης ενημέρωσης και στην πιθανή αναποτελεσματικότητα της.

Παρακαλείσθε λοιπόν να δηλώσετε τα ονόματα των παιδιών σας, καθώς και τα email και κινητά τηλέφωνά σας (ότι από αυτά υπάρχει). Αυτό αφορά σε όλους όσους δεν το έχουν κάνει αλλά και σε όσους θέλουν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία αυτά. Υπάρχουν επίσης κάποιοι που έχουν δηλώσει λανθασμένες διευθύνσεις email. Αν κάποιος λοιπόν, ενώ έχει δηλώσει το email του, δεν λαμβάνει τα μηνύματα του συλλόγου, πρέπει να σπεύσει να εξακριβώσει τι συμβαίνει και πιθανώς να προβεί σε διόρθωση.

Η δήλωση των στοιχείων μπορεί να γίνει με 3 τρόπους.
1. συμπλήρωση της έντυπης φόρμας που συνοδεύει το παρόν έγγραφο και παράδοση στο διευθυντή
2. συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται εδώ
3. αποστολή ενός απλού email στη διεύθυνση του συλλόγου: dekato.dim.amarousiou@gmail.com

Η δήλωση των στοιχείων θα δημιουργήσει ένα εξαιρετικό εργαλείο για το σύλλογο, το οποίο θα μεταφέρεται από χρόνο σε χρόνο. Θα είναι δε, μια έμπρακτη οικονομική στήριξη καθώς θα απαλλάξει το σύλλογο από τα κόστη που αυτή τη στιγμή των βαραίνουν.

Εκ του διαχειριστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.