Ημερολόγιο

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Έκθεση Βιβλίου

Για 7η συνεχή χρονιά τα βιβλία στο σχολείο μας είχαν την τιμητική τους.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποίησε την καθιερωμένη Έκθεση Παιδικού Βιβλίου.
Η Έκθεση άνοιξε τις πόρτες της, την Κυριακή  11 Δεκεμβρίου 2016. Στη διάρκεια της 1ης  μέρας πραγματοποιήθηκε Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Κατασκευών, στο οποίο μαθητές και γονείς κατασκεύασαν διάφορα Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα.


Η Έκθεση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 και καθ’ όλη τη διάρκεια της, την  επισκέφθηκαν μαθητές όλων των τάξεων, δάσκαλοι και γονείς. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία ξεφυλλίζοντας τις σελίδες των βιβλίων, να διαλέξουν τη … συντροφιά τους για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, όπως και δώρα για τους αγαπημένους τους φίλους.

Εμείς από τη μεριά μας, θα θέλαμε να ευχαριστούμε πολύ, όλους εσάς που με τον τρόπο σας στηρίζετε την προσπάθεια του Συλλόγου μας και ανταποκρίνεστε σε πείσμα των καιρών να …. ταξιδεύετε μέσα από τις σελίδες των βιβλίων. Τους γονείς που με ανιδιοτέλεια για άλλη μια φορά αφιέρωσαν τον χρόνο τους και με τη φυσική τους παρουσία έκανα εφικτή τη λειτουργία της Έκθεσης καθώς και τους γονείς που με τη φαντασία και τις γνώσεις τους βοήθησαν να  πραγματοποιηθεί το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι.

Και του Χρόνου!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.