Ημερολόγιο

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Μαθήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Αγαπητοί γονείς,
σχετικά με τη δραστηριότητα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα  για τα μεγαλύτερα παιδιά (Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄) θα ξεκινήσουν κανονικά αυτή την εβδομάδα και τις αντίστοιχες ημέρες και ώρες που έχετε δηλώσει, Πέμπτη 19/01/2017 στις 19:30 – 21:00 και Παρασκευή 20/01/2017 18:00 – 19:30 & 19:30 – 21:00. 
Δυστυχώς, παρά τις προθέσεις  μας, αδυνατούμε να διαχειριστούμε τον μεγάλο όγκο των συμμετοχών, κατά συνέπεια, με γνώμονα τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου μας και αναλογιζόμενοι τη δυνατότητα μας για την αντίστοιχη φυσική παρουσία που είναι απαραίτητηαποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθούν  τα μαθήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στα μικρότερα παιδιά (Α΄, Β΄, Γ΄) για τη φετινή σχολική χρονιά.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την όσο το δυνατό καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή όλων των δραστηριοτήτων, ζητάμε τη βοήθειά σας για την τήρηση των παρακάτω:
-       Η συμμετοχή (άφιξη και αναχώρηση) των παιδιών σε όλες τις δραστηριότητες πραγματοποιείται με πλήρη ευθύνη του γονέα ή κηδεμόνα. Τα παιδιά συνοδεύονται μέχρι την αίθουσα του μαθήματος και παραδίδονται στον/ην δάσκαλο/α. Μετά το τέλος του μαθήματος, τα παραλαμβάνετε με τον ίδιο τρόπο.
-       Ο χώρος πρέπει να διατηρείται καθαρός, χωρίς ζημιές και με σεβασμό στην εκπαιδευτική διαδικασία.
-       Τα μαθήματα θα διεξαχθούν τις ώρες και ημέρες, για τις οποίες ο Σύλλογος έχει λάβει άδεια παραχώρησης, σε αίθουσες του σχολείου χωρίς να παρεμποδίζεται η λειτουργία του σχολείου.
 Όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει, όλες οι δράσεις του Συλλόγου μας έχουν σκοπό την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μαθητών. Σεβόμενοι και υπερασπιζόμενοι τον Δημόσιο χαρακτήρα του Σχολείου μας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, θα μεριμνήσει έτσι ώστε κανένας μαθητής να μην αποκλειστεί από οποιαδήποτε δράση, για λόγους κοινωνικούς ή οικονομικούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.