Ημερολόγιο

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Αποκριάτικο Πάρτυ

Και επειδή νηστικό .… παιδί  δε χορεύει, δε διασκεδάζει και όλο γκρινιάζει ζητάμε εθελόντριες και εθελοντές για να οργανώσουμε τον μπουφέ.
Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε προσφορά σε λιχουδιά, αλμυρή ή γλυκιά, 
για να δημιουργήσουμε ένα λαχταριστό μπουφέ!!! 
Για την καλύτερη οργάνωση του μπουφέ μας θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για το είδος της προσφοράς σας είτε στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου μας (dekato.dim.amarousiou@gmail.com) είτε με τηλεφωνική επικοινωνία με τις κυρίες: Λένια Μάνδρου στο ' 6944057694 ή Ρουμπίνα Γαβριελάτου στο ' 6944726019
Ο σύλλογος θα προσφέρει τις πορτοκαλάδες για τα παιδιά και τους καφέδες για τους γονείς. Θα καλύψει επίσης τα έξοδα για τον D.J. και τον καθαρισμό του σχολείου μετά το πάρτι.

Σημαντικό!!
Για τον στολισμός της αίθουσας, οποίος  θα γίνει το Σάββατο 18.2.2017 και ώρα 13:00 με 15:00, θα χρειαστούμε εθελοντές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Λουΐζα Πάπαρου στο ' : 6980114066
Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα. Το αντίτιμο για κάθε λαχνό ορίστηκε στο 1 €. Λαχνούς μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. όλη τη βδομάδα  μέχρι και την ημέρα της Αποκριάτικης Γιορτής, οπότε θα γίνει και η κλήρωση των δώρων.

Η φύλαξη των παιδιών στη διάρκεια του πάρτι βαρύνει αποκλειστικά τους γονείς που τα συνοδεύουν.

Για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη, καλό είναι να αποφύγουμε χαρτοπόλεμο, spray, ρόπαλα ξίφη κ.λ.π. ώστε να είναι εφικτός ο καθαρισμός του σχολείου αλλά και να μην έχουμε τραυματισμούς!

Tο Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.