Ημερολόγιο

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Αποκριάτικο πάρτι

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, το σχολείο μας άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους μασκαράδες. Δάσκαλοι, γονείς, και παιδιά ήρθαν και φέτος στο αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου μας και γέμισαν την αυλή και το σχολείο με χαρούμενες φωνές, παιχνίδια και πολλά, πολλά γέλια.


Η φαντασία μικρών και μεγάλων στη μεταμφίεση, έδωσε μια ιδιαίτερη, διασκεδαστική νότα στην εκδήλωσή μας.


















Η παρέα των θεατρολόγων μας, με τη βοήθεια δύο εθελοντών μπαμπάδων, διασκέδασε με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο, τα παιδιά και τους γονείς τους που προτίμησαν να μείνουν στο εσωτερικό του σχολείου.
Ο καλός καιρός, σύμμαχος για άλλη μια χρονιά, επέτρεψε σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν, το πάντα φιλόξενο προαύλιο του σχολείου μας. 









Όσο για τον μπουφέ .... ότι και να  πούμε θα είναι λίγο.


Η αποκριάτικη γιορτή μας ολοκληρώθηκε με την κλήρωση των τυχερών της λαχειοφόρου αγοράς. 


Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, δασκάλους και παιδιά που έδωσαν το παρόν και φέτος στο αποκριάτικο μας πάρτι με πολύ κέφι και χαρά.
Ευχαριστούμε τους εθελοντές που βοήθησαν και υποστήριξαν την διοργάνωσή του! 
Επειδή αρκετοί έχετε αγωνία για τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς μπορείτε εδώ να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλήρωσης. 
Στην αριστερή στήλη με αριθμητική σειρά μπορείτε να δείτε αν ο λαχνός σας κέρδισε.
Όσοι από τους τυχερούς δεν έχετε ακόμα παραλάβει το δώρο σας, μπορείτε να το ζητήσετε από τα μέλη του Δ.Σ. που θα βρίσκονται στο σχολείο κατά τη διάρκεια των απογευματινών δραστηριοτήτων, την Πέμπτη 23/2 7.30-8.30 μ.μ. και την Παρασκευή 24/2 6.00-7.30 μ.μ.
Επίσης, οι τυχεροί που κέρδισαν εισιτήρια των θεατρικών παραστάσεων, του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, της αναρρίχησης καθώς και του laser clinic θα θέλαμε να μας στείλετε τα ονόματα σας για να τα προωθήσουμε στους υπεύθυνους των αντίστοιχων χώρων. Τέλος, στα περισσότερα από αυτά, όπως σας σημειώνουμε στο δώρο που θα λάβετε, θα πρέπει να κάνετε τηλεφωνική κράτηση.

Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου μπορείτε να τα δείτε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.