Ημερολόγιο

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Πάμε θέατρο

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου διοργανώνει για τους μαθητές του σχολείου, την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης :
«Η Τελευταία Μαύρη Γάτα», στο θέατρο Αλφα – Ιδέα , Πατησίων 37, Πολυτεχνείο. Ώρα παράστασης 15:00 έως 16:50. Η παράσταση απευθύνεται στους μαθητές όλων των τάξεων του  Δημοτικού.
Η παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017.

Η γενική είσοδος για παιδιά και για ενήλικες είναι 6 ευρώ. Η μεταφορά θα γίνει με πούλμαν. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα.
  •  Το κόστος για τη μεταφορά όλων των μαθητών θα καλυφθεί από το ταμείο του συλλόγου  γονέων και κηδεμόνων.
  •  Το κόστος για τη μεταφορά του συνοδού πού είναι ταμειακώς εντάξει, επίσης θα καλυφθεί από το ταμείο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
  • Το κόστος για τη μεταφορά δεύτερου συνοδού ή παιδιού που δεν ανήκει στο σχολείο ή συνοδού που δεν έχει τακτοποιήσει τη συνδρομή του είναι 3 ευρώ.

Η αναχώρηση από το σχολείο θα γίνει στις 13.30 και η αναχώρηση από το θέατρο στις 17:00.
 Όσοι από τους μαθητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, θα πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής και αφού την τοποθετήσουν μέσα σε κλειστό φάκελο μαζί με τα χρήματα, να την ρίξουν στο γραμματοκιβώτιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μέχρι και την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017.

Μετά την 13η Μαρτίου 2017 καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή.
Σε περίπτωση που η παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης ακυρωθεί, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή θα ειδοποιηθούν μέσω τηλεφώνου.
Για να βρείτε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής στην παράσταση μπορείτε να ανατρέξετε στην αρχική ανακοίνωση από εδώ
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η ιστορία της Τελευταίας Μαύρης Γάτας, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο  του Ευγένιου Τριβιζά είναι η ιστορία μιας πολυμήχανης, ευέλικτης και εφτάψυχης γάτας! 

Σε ένα νησί μια μυστική αδελφότητα προληπτικών είναι αποφασισμένη να εξοντώσει όλες τις μαύρες γάτες για να απαλλάξει τον τόπο από τη μάστιγα της γρουσουζιάς. Σχεδόν πετυχαίνει τον σκοπό της. Μία μόνο γάτα απομένει ζωντανή. Μία γάτα που γνωρίζει ένα φοβερό μυστικό. Οι διώκτες της είναι αποφασισμένοι να τη βρουν, να την παγιδέψουν και να την εξοντώσουν. Είναι αδίστακτοι! Είναι οργανωμένοι! Είναι ανελέητοι! Αλλά και η τελευταία μαύρη γάτα δεν πάει πίσω! Είναι πολυμήχανη! Είναι ευέλικτη! Είναι εφτάψυχη! Μια συναρπαστική περιπέτεια από τον αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους ποιητή παραμυθιών που συνδυάζει τον λυρισμό με το χιούμορ, τη συγκίνηση με το μυστήριο, την απόγνωση με την ελπίδα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.