Ημερολόγιο

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Αποκριάτικο πάρτυ


Και επειδή νηστικό .… παιδί  δε χορεύει, δε διασκεδάζει και όλο γκρινιάζει ζητάμε εθελόντριες και εθελοντές για να οργανώσουμε τον μπουφέ.
Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε προσφορά σε λιχουδιά, αλμυρή ή γλυκιά, για να δημιουργήσουμε ένα λαχταριστό μπουφέ!!!
Ο Σύλλογος θα προσφέρει τις πορτοκαλάδες για τα παιδιά και τους καφέδες για τους γονείς. Θα καλύψει επίσης τα έξοδα για τον D.J., τον ανιματέρ  και τον καθαρισμό του σχολείου μετά το πάρτυ.

Σημαντικό!!

Για τον στολισμό της αίθουσας, o οποίος  θα γίνει το Σάββατο 10.2.2018 και ώρα 13:00 με 15:00, θα χρειαστούμε εθελοντές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Λουΐζα Πάπαρου στο ' : 6980114066
Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα. Το αντίτιμο για κάθε λαχνό ορίστηκε στο 1€. Λαχνούς μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. όλη την βδομάδα  μέχρι και την ημέρα της Αποκριάτικης γιορτής, οπότε θα γίνει και η κλήρωση των δώρων! Είμαστε ακόμα στη συλλογή δώρων οπότε όποιος γονέας θέλει να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με την κα Ρουμπίνα Γαβριελάτου στο ' : 6944 726019

Η φύλαξη των παιδιών στη διάρκεια του πάρτι βαρύνει αποκλειστικά τους γονείς που τα συνοδεύουν.

Για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη, καλό είναι να αποφύγουμε χαρτοπόλεμο και αφρό.

Για να αποφύγουμε τυχόν τραυματισμούς αλλά και βανδαλισμούς στο χώρο του σχολείου, δε θα επιτρέψουμε τη χρήση των σπρέι, ρόπαλων και άλλων αιχμηρών αντικειμένων.   Οι μαθητές που θα έχουν στην κατοχή τους τα παραπάνω αντικείμενα, θα τα παραδίδουν στους γονείς τους ή στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και θα τα παραλαμβάνουν κατά την αποχώρησή τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.