Ημερολόγιο

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ράδιο αρβύλα ή μήπως όχι...συνέχεια


Τελικά είναι ράδιο αρβύλα το όλο θέμα με τα μαθήματα Ελληνικών. Κατόπιν επικοινωνίας με τη διεύθυνση του σχολίου, διαπιστώθηκε ότι τέτοια δραστηριότητα δεν συμβαίνει. Αυτό το θέμα τελειώνει εδώ και για το λόγο αυτό το καταχωρώ και ως νέα ανάρτηση.

Σε κάθε περίπτωση εκείνο που υφίσταται ως γεγονός είναι το θέμα της καθαριότητας καθώς από το μεσημέρι και μετά στο σχολείο δεν υπάρχει προσωπικό καθαρισμού οπότε ότι συμβεί δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί παρά μόνο την άλλη μέρα το πρωί. Είναι δεδομένο ότι το σχολείο λειτουργεί σχεδόν όλα τα απογεύματα για πλήθος άλλες δραστηριότητες, χορωδία, παραδοσιακοί χοροί κτλ. Αυτά καλώς και συμβαίνουν. Για το όλο θέμα γίνονται κινήσεις ώστε να υπάρξει προσωπικό καθαρισμού και το απόγευμα.

Ας μείνουμε σε επιφυλακή, ας προσπαθήσουμε όσοι έχουμε παιδιά που συμμετέχουν στις εν λόγω δραστηριότητες να κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να μην επιβαρύνουμε την κατάσταση, ας προσπαθήσουμε να τους εξηγήσουμε και να τους υποδείξουμε τι πρέπει να προσέχουν και τελικά ας τους εξηγήσουμε ότι είναι πάντα πιθανό να αντιμετωπίσουν και μικροπροβλήματα που δεν υπάρχουν στο αποστειρωμένο περιβάλλον του σπιτιού.
Εκεί έξω δεν είναι τίποτα αποστειρωμένο...

Θα επανέλθω με ότι νεώτερο μάθω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.