Ημερολόγιο

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Θεατρική παράσταση για τα παιδία των Α,Β & Γ τάξεων

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, διοργανώνει για τους μαθητές και τους γονείς της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης την παρακολούθηση της παράστασης «Η περιπέτεια των 4 εποχών».  Οι Εκδόσεις Καρυδάκη μεταφέρουν το πολυβραβευμένο βιβλίο της Μαρίζας Γεωργάλου, στη σκηνή του θεάτρου Ροές. Τα μείζονα ζητήματα για την ισορροπία του πλανήτη και την αρμονία της φύσης τίθενται για προβληματισμό μέσα από απλό και συνάμα ευφυή θεατρικό λόγο, κατανοητό από τον παιδικό νου και ιδανικό για την όξυνση των σκέψεων ενός ενήλικα. Μια παράσταση αληθινή διδασκαλία που μυεί τα παιδιά σε πανανθρώπινες και κοσμικές αξίες για την Αρμονία, το Σεβασμό, την Ισορροπία και τη Σοφία της Φύσης, εκφράζοντας σπουδαία νοήματα για την Ευγνωμοσύνη, τη Συγχώρεση, την Αγάπη και την Αναγνώριση. Η θεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο είναι ένα θέαμα πλούσιο σε μουσική,  χορό, χιούμορ και συναίσθημα που θα ενθουσιάσει και θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Οι 4 εποχές και οι φίλοι τους θα μεταδώσουν το μήνυμα «σώστε τον πλανήτη» μέσα από μία διαδραστική παράσταση και εξαιρετικές ερμηνείες ταλαντούχων ηθοποιών.

Η παρακολούθηση της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 και ώρα 11.30π.μ στο θέατρο ΡΟΕΣ(Ιάκχου 16, Γκάζι). Η διάρκεια της παράστασης είναι 60 λεπτά χωρίς διάλειμμα. Όσοι από τους μαθητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση θα πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής και μαζί με τα χρήματα να τα παραδώσουν μέσα σε φάκελο στον διευθυντή του σχολείου κ.Δαλαβίκα μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 ώστε να κλείσουμε τις απαιτούμενες θέσεις.

Μετά την 28η Φεβρουαρίου 2014 καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή. 

Η γενική είσοδος για παιδιά και για ενήλικες είναι 6 ευρώ. Για τα ταμειακώς εντάξει μέλη η μεταφορά του πούλμαν για το παιδί και τον συνοδό του θα καλυφθεί με δαπάνη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Για τα μη ταμειακώς εντάξει μέλη το κόστος μετακίνησης είναι 5 ευρώ το άτομο(σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής λόγω οικονομικών προβλημάτων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κα. Περράκη Πόπη στα τηλέφωνα 2108064882/6976601936 έτσι ώστε να μην αποκλειστεί κανένα παιδί).  Η αναχώρηση από το σχολείο θα γίνει στις 10.00π.μ. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα. 

Η επίσημη ανακοίνωση και το έντυπο δήλωσης συμμετοχής εδώ.

Εκ του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.