Ημερολόγιο

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Θεατρική παράσταση για τα παιδία των Δ,Ε & ΣΤ τάξεων

Αγαπητοί γονείς,
  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, διοργανώνει για τους μαθητές και τους γονείς της Δ΄,Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης την παρακολούθηση της παράστασης «Το μυστικό του βασιλιά» ένα παιδικό έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου σε σκηνοθεσία Θάλειας Ματίκα.
                                          
   Λίγα λόγια για το έργο:
Γίνεται μια καρδιά να μην αγαπά; Γίνεται! Ο βασιλιάς δεν είναι καθόλου στα καλά του. Η καρδιά του πάγωσε μια και καλή και δε νιώθει πλέον καθόλου ζεστασιά. Δεν αγαπά ούτε τα κουτάβια, ούτε τις βόλτες, ούτε το φαγητό ούτε καν τους άλλους ανθρώπους γύρω του. Κανέναν! Γι’ αυτό και άκαρδος καθώς είναι, έκλεισε στο πιο σκοτεινό μπουντρούμι, στα έγκατα της γης, το κορίτσι που το φωνάζουν «σαμιαμίδι», τον αιώνια αφηρημένο ιππότη «καταστροφέα», που χαλάει οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, την τεράστια γυναίκα με το παρατσούκλι «η αρκούδα», και τον ίδιο του τον τροβαδούρο, που εδώ που τα λέμε είναι λιγάκι ενοχλητικός και πολυλογάς. Αν δε βρουν μια απάντηση στο πρόβλημά του, δεν πρόκειται να ξαναδούν το φως της μέρας. Άλλωστε, όπως λέει κι ο ίδιος ο βασιλιάς «Κλείσ’ τους σε ένα μπουντρούμι και για να κερδίσουν την ελευθερία τους γίνονται πιο έξυπνοι κι από επαγγελματία σοφό. Κι επιπλέον σου κάνουν και τη δουλειά σου τζάμπα». Άκαρδος βασιλιάς είναι αυτός, κάτι θα ξέρει.

 Η παρακολούθηση της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 και ώρα 11.30π.μ στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ(Κηφισίας 14,Αμπελόκηποι). Η διάρκεια της παράστασης είναι 90 λεπτά με διάλειμμα. Όσοι από τους μαθητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση θα πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής και μαζί με τα χρήματα να τα παραδώσουν μέσα σε φάκελο στον διευθυντή του σχολείου κ.Δαλαβίκα  μέχρι την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014  ώστε να κλείσουμε τις απαιτούμενες θέσεις.
Μετά την 7η Μαρτίου 2014 καμία δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτή.

 Η γενική είσοδος για παιδιά και για ενήλικες είναι 5 ευρώ. Για τα ταμειακώς εντάξει μέλη η μεταφορά του πούλμαν για το παιδί και τον συνοδό του θα καλυφθεί με δαπάνη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Για τα μη ταμειακώς εντάξει μέλη το κόστος μετακίνησης είναι 5 ευρώ το άτομο(σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής λόγω οικονομικών προβλημάτων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κα. Περράκη Πόπη στα τηλέφωνα 2108064882/6976601936 έτσι ώστε να μην αποκλειστεί κανένα παιδί).  Η αναχώρηση από το σχολείο θα γίνει στις 10.30π.μ. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα. 

Η επίσημη ανακοίνωση και η φόρμα δήλωσης συμμετοχής, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.