Ημερολόγιο

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αποκριάτικο party 2014

Αγαπητοί γονείς,

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 ο σύλλογος θα προσφέρει στα παιδιά του σχολείου την ευκαιρία για ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα. Το party θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, θα ξεκινήσει στις 11.00 πμ. και θα τελειώσει στις 14.00 μμ.
Θα υπάρχει μουσική από DJ,ψυχαγωγικό πρόγραμμα με κλόουν που εμπεριέχει πολλά μουσικά (και όχι μόνο) παιχνίδια, απλά ταχυδακτυλουργικά, κ.ά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Ο σύλλογος γονέων θα προσφέρει χυμούς στα παιδιά και καφέ στους μεγάλους και θα καλύψει τα έξοδα της μουσικής και της καθαριότητας .

Ζητάμε εθελοντές γονείς για την ημέρα του party
Για το στολισμό της αίθουσας ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12.30μμ., την καθαριότητα καθώς και την περιφρούρηση του σχολείου κατά την διάρκεια του party είναι αναγκαίο να δημιουργηθούν από τους γονείς ομάδες εργασίας.
Στην κα Λύτου Μιράντα (6947310855-2108034028 απογευματινές ώρες) μπορείτε να δηλώσετε σε ποια ομάδα εργασίας θα θέλατε να λάβετε μέρος.

Σημαντική παρατήρηση !
Η ευθύνη για τη φύλαξη των παιδιών κατά τη διάρκεια του party ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους γονείς.

Θερμή παράκληση
Τα παιδιά να μην φέρουν μαζί τους χαρτοπόλεμο, αφρό σε spray και αποκριάτικο εξοπλισμό, ο οποίος μπορεί να τρομάξει ή ακόμα και να τραυματίσει άλλα παιδιά (ρόπαλα, σπαθιά, μαχαίρια κλπ).

Η επίσημη ανακοίνωση, εδώ.

Εκ του διαχειριστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.