Ημερολόγιο

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Αγαπητοί  Γονείς,

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συμμετέχοντας στη δράση του Συλλόγου Διδασκόντων για την ομαλή κοινωνικοποίηση και ανάπτυξη της συνεργασίας και της επικοινωνίας των μαθητών του σχολείου μας, έχει αναλάβει την ομαδική φωτογράφιση των μαθητών όλων των τάξεων του σχολείου. Η φωτογράφιση θα γίνει από εθελοντές γονείς, και συγκεκριμένα την κα Δοκουμετζίδη Ναταλία, και τον κ. Περίχαρο Δημήτρη, στο χώρο του  σχολείου και κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.  
Ειδικά για την Έκτη  τάξη,  η φωτογράφιση θα γίνει την Τρίτη 16 Μαΐου και εκτός από ομαδική  θα είναι και ατομική. Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το λεύκωμα,  το  οποίο ο  Σύλλογος, όπως κάθε χρόνο,  θα  προσφέρει σε  όλα  τα  παιδιά  της  Έκτης.  
Για  τις  υπόλοιπες  τάξεις, η φωτογράφιση θα γίνει την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Μαΐου. Οι φωτογραφίες δεν θα εκτυπωθούν και  δεν θα αναρτηθούν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου μας. Θα μπορεί όμως, όποιος γονέας επιθυμεί, να  λάβει ηλεκτρονικό αρχείο με την αντίστοιχη ομαδική φωτογραφία από την τάξη του παιδιού του σε CD ή USB.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει η φωτογράφιση σε κάθε τμήμα, είναι να υπάρχει η έγγραφη συγκατάθεση τουλάχιστον του 1/3 των γονέων των μαθητών του τμήματος Για το λόγο αυτό, σας επισυνάπτουμε Υπεύθυνη Δήλωση Συναίνεσης των Γονέων – Κηδεμόνων των μαθητών, την οποία θα θέλαμε να μας την επιστρέψετε υπογεγραμμένη μέσω των δασκάλων του τμήματος των παιδιών σας, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 για τα παιδιά που φοιτούν στην Στ' τάξη και μέχρι Τρίτη 16 Μαΐου 2017 για τα παιδιά που φοιτούν στις υπόλοιπες τάξεις.
Χωρίς τη δήλωση συναίνεσης, το παιδί/ια σας δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην φωτογράφιση
Σημείωση: Για κάθε μαθητή αντιστοιχεί μια (1) δήλωση.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή / και διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε προφορικά είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας.

Για την υπεύθυνη δήλωση πατήστε  εδώ

Με εκτίμηση,


Το Διοικητικό Συμβούλιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.