Ημερολόγιο

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σχολική εορτή 2013

Με εξαιρετική επιτυχία και απίστευτη προσέλευση κόσμου, ολοκληρώθηκε και φέτος η σχολική εορτή του σχολείου μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από το πόστο από το οποίο προσέφεραν στην επιτυχία αυτή. Ιδιαίτερα, πρέπει να τονιστεί η όρεξη και αφοσίωση των παιδιών ώστε να παρουσιάσουν τη θέαμα για το οποίο δούλεψαν εδώ και αρκετό καιρό.
Η φετινή σχολική εορτή είχε ένα απρόοπτο. Λόγω καιρού, οι διοργανωτές αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να αλλάξουν το χώρο διεξαγωγής, μεταφέροντας τη στους χώρους του κλειστού γηπέδου μπάσκετ "Σπύρος Λούης", στο Μαρούσι. Το γεγονός αυτό και η άψογη αντιμετώπιση του από το διευθυντή, τους εκπαιδευτικούς και το σύλλογο γονέων, καθιστά την επιτυχία ακόμη μεγαλύτερη καθώς τα πάντα κύλησαν ομαλά. Ας ελπίσουμε να υπάρχει πάντα αυτό το εξαιρετικό κλίμα και μακάρι να χρειαζόμαστε όλο και μεγαλύτερους χώρους.
Θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Αμαρουσίου, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του σχολείου μας.
Σύντομα θα υπάρξει και οπτικό υλικό από τη γιορτή. Μέχρι τότε, από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι που θα δώσει σε όλους την απαραίτητη δύναμη για την επάνοδο του Σεπτέμβρη.

Εκ του συλλόγου

1 σχόλιο:

  1. Η γιορτή χάλασε από το "μοντέρνο" θεατρικό, το οποίο, εκτός του ότι κούρασε όλο τον κόσμο με την τεράστια διάρκειά του, έβαλε και τα παιδιά μας να παριστάνουν τους αρειμάνιους-μάγκες καπνιστές. Απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.